Καιρός: Από το απόγευμα σταδιακή μείωση της σκόνης

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται στην ατµόσφαιρα θα µειώνεται σταδιακά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα δυτικά θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά, µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να ενισχυθούν σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, στα προσήνεµα δυτικά και νότια παράλια σε ισχυρούς 5 µποφόρ και τοπικά, µέχρι πολύ ισχυρούς 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά τις µεσηµβρινές και τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση από την Τετάρτη.