ΑΠΟΕΛ: Από την Ισπανία συντονίζεται ο προγραμματισμός!

{loadposition ba_textlink}

Αυτό αποφασίστηκε, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με τον Δανό να έχει ήδη ξεκινήσει να προσαρμόζει τις σκέψεις του ενόψει της νέας περιόδου.

Ήδη από την Ισπανία όπου βρίσκεται συντονίζει τον προγραμματισμό των γαλαζοκιτρίνων ο οποίος με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα εντατικοποιηθεί αφού θέλουν με το ξεκίνημα των προπονήσεων για τη νέα χρονιά ο βασικός κορμός που θα διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι έτοιμος.

Ο Πάρντο θα πρέπει να θεωρείται ήδη γαλαζοκίτρινους, συμβόλαιο συνεργασίας θα προταθεί σε Αλεξάνδρου και Αντωνιάδη ενώ αναμένεται η τελική απόφαση Κρίστιανσεν για την παραμονή ή όχι του αρχηγού Χαραλαμπίδη για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Καρλίτος είναι η πρώτη μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο, Κοδίνα, Πιατκόφσκι, Εστρέλα και εκτός απροόπτου ο Στίλιτς θα κληθούν να τερματίσουν τα συμβόλαια τους με τον νέο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να έχει ήδη ζητήσει σε πρώτο πλάνο άλλες 4 μεταγραφές.

Αυτό θα αφορά επιθετικό, αριστερό ακραίο αμυντικό, ένα παίκτη στην μεσαία γραμμή ο οποίος θα είναι πιο δημιουργικός κάτι σαν box to box παίκτης καθώς επίσης και ένα ακραίο επιθετικό εάν τελικά δεν γίνει εφικτή η παραμονή Γιαννιώτα.

Στην συνέχεια και ανάλογα με τα κενά που ενδεχομένως να δημιουργηθούν θα γίνουν άλλες 1-2 κινήσεις.