ΑΠΟΕΛ: Μετά τις 31 Μαΐου οι ανακοινώσεις…

{loadposition ba_textlink}

Ήδη Τόμας Κρίστιανσεν και Τόζα Σάμπουριτς προχωρούν με βάση του πλάνου που έχουν καθορίσει και σύντομα αναμένεται να καταλήξουν στις πρώτες προσθήκες που θα αφορούν αριστερό ακραίο αμυντικό, μέσο (box 2 box), ακραίο επιθετικό (αναμένονται εξελίξεις με Γιαννιώτα, Κολοβό) και επιθετικό.

Ήδη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Τόζα Σάμπουριτς θα μεταβούν στην Ισπανία για τις υπογραφές με τον Δανό (δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν τις 31 Μαΐου) και παράλληλα να δουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Κνόχερ (επιθετικός, Φίλιπ και Κομόρα (αριστεροί ακραίοι αμυντικοί), Ορλάντι, Μαρτίνες, Κολοβός βρίσκονται στην σχετική λίστα ωστόσο πέραν από διερευνητικές κρούσεις δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι ουσιαστικό πέραν φυσικά από την περίπτωση Γιαννιώτα που είναι εντελώς διαφορετική.

Παράλληλα φυσικά βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στην μαύρη λίστα η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί και σ’ αυτήν βρίσκονται οι Στίλιτς, Πιατκόφσκι, Εστρέλα και Κοδίνα με τους οποίους αναμένεται σύντομα να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσουν.