Μπλέκουν ΑΠΟΕΛ και Σισοκό στην Ελλάδα!

{loadposition ba_textlink}

Ο Σισοκό βρίσκεται στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ενώ γίνεται λόγος πως το κασέ του ανέρχεται στις 600.000 ευρώ.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως μπορεί ο ποδοσφαιριστής που προέρχεται από γεμάτη χρονιά με την Μαγιόρκα να έχει προταθεί ωστόσο δύσκολα αναμένεται να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ σε μια τέτοια κίνηση για τρεις ξεκάθαρους λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το κασέ του αφού οι γαλαζοκίτρινοι σε καμία περίπτωση δεν έχουν την δυνατότητα να δώσουν 600.000 ευρώ ειδικά για αμυντικό μέσο, ο δεύτερος είναι πως υπάρχει υπεροπλία στις συγκεκριμένες θέσεις με τους Αρτυματά, Μοράις και Βινίσιους και ο τρίτος έχει να κάνει με το γεγονός πως στον σχεδιασμό της νέας περιόδου δεν υπάρχει στο πλάνο απόκτησης ανασταλτικού μέσου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr:

Το SDNA έχει λεπτομέρειες για την υπόθεση του Αμπντούλ Σισοκό, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ. Η «ερώτηση» του «δικεφάλου» του Βορρά, το κασέ του 26χρονου αμυντικού μέσου και ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Αμπντούλ Σισοκό έκανε μία «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα της Μαγιόρκα «μετρώντας» 30 συμμετοχές και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής στέγης του. Πρόκειται για έναν aggressive αμυντικό μέσο, που σίγουρα «λείπει» από το ρόστερ του ΠΑΟΚ και πρέπει να σημειωθεί ότι υπό συνθήκες μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σισοκό όντως προτάθηκε στον «δικέφαλο» του Βορρά και το SDNA αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, που δεν είναι «τελειωμένη».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Σισοκό έχει προταθεί (και) στον ΑΠΟΕΛ από ατζέντηδες που «εξουσιοδοτήθηκαν» από τον εκπρόσωπο του παίκτη για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο παίκτης «ψάχνει» ένα συμβόλαιο ύψους περίπου 600.000 ευρώ και την δεδομένη στιγμή η πλευρά του 26χρονου μέσου περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει συμφωνία.

Πάντως μία λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί και δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ όντως «ψάχνει» την περίπτωσή του είναι ότι ζήτησε από τους εκπροσώπους του Σισοκό το διαβατήριο του παίκτη για να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός. Όπως και έγινε. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που έχει γεννηθεί στο Μάλι, αλλά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα στις πλευρές και το δεδομένο αυτήν την στιγμή είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται.