ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα του προγραμματισμού!

{loadposition ba_textlink}

Πληροφορίες οι οποίες τις τελευταίες μέρες είχαν βγει στην δημοσιότητα και τις οποίες εν μέσω πλην σαφώς τις επιβεβαίωσε.

Περίπτωση Πάρντο: Ο «κέρβερος» του ΑΠΟΕΛ θα φοράει την γαλαζοκίτρινη φανέλα και τα επόμενα χρόνια αφού βρέθηκε η κοινή φόρμουλα στο οικονομικό και απλά απομένουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το νέο του συμβόλαιο.

Περίπτωση Κρίστιανσεν: Ο Κρίστιανσεν είναι στην λίστα του ΑΠΟΕΛ και μετά την φιέστα θα υπάρξουν εξελίξεις. Δεν μπήκε στην διαδικασία επιβεβαίωσης της συμφωνίας με τον Δανό για ευνόητους λόγους ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα είναι ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων.

Περίπτωση Εστρέλα: Το balla.com.cy πρώτο είχε αναφέρει πως ο Εστρέλα δύσκολο ως απίθανο θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο. Έριξε την σπόντα ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων τονίζοντας πως εάν δεν βελτιωθεί… δύσκολα θα μείνει! Ουσιαστικά δεν έμειναν ικανοποιημένοι με το «λαβράκι» που βρέθηκε τον Ιανουάριο και εκτός απροόπτου θα δοθεί δανεικός ή ελεύθερος κάπου αλλού!

Περίπτωση επιθετικού: Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο όμως ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για επιθετικό τύπου Καβενάγκι. Παίκτη που θα έχει ποιότητα και θα μπορεί να σκοράρει πολλά τέρματα όπως ο Αργεντινός. Δύσκολη περίπτωση όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όσον αφορά τα άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό στον ΑΠΟΕΛ κινούνται αθόρυβα και την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Αρχικά θα υπάρξει ενημέρωση για τις πιθανές ανανεώσεις, στην συνέχεια τις αποχωρήσεις και παράλληλα οι προσθήκες που θα γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς.

Πέραν του Καρλίτος πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές έχουν προσύμφωνο με ένα ακόμα ξένο παίκτη και δεν τέλος Μαΐου όταν και θα ολοκληρώσειτις υποχρεώσεις τουθα ανακοινωθεί με πάσα επισημότητα!