Αποκλειστικό: Θέλει Κλωναρίδη η Ομόνοια (video)

 

{loadposition ba_textlink}

 

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής έχει ψηλά στη λίστα του τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζει ήδη την πρόταση του.

 

Όλοι στην Ομόνοια περιμένουν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, έχει ήδη πέσει στη δουλειά για το «αύριο» του συλλόγου.

Στη λίστα του Νταμπίζα και μάλιστα στα ψηλά αυτής υπάρχει το όνομα του Βίκτωρ Κλωναρίδη. Ο Βέλγος, με Ελληνική υπηκοότητα, έχει ενημερωθεί από τον Αντρέα Στραματσιόνι πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 24χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού αποτέλεσε από τις πρώτες μεταγραφές του Νταμπίζα όταν είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι» και η εκτίμηση που έχει στον παίκτη είναι μεγάλη. Ο ίδιος γνωρίζει πως το θέμα του «Κλώνα» δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει τον Κλωναρίδη στην Ομόνοια και αυτό είναι δεδομένο. Ο παίκτης δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο (ως το 2017) αλλά ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει μιλήσει μαζί του και του έχει πει πως δεν είναι στα πλάνα του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον «Κλώνα» και θέλει να συνεργαστούν ξανά οι δυο τους, αυτή τη φορά στο… «τριφύλλι» της Κύπρου. Ο Κλωναρίδης έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα να βρει ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Βέλγιο ή Γαλλία.

Άλλωστε, ο 24χρονος παίκτης πριν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχε αγωνιστεί στη Λιλ μετά από τη φυγή του από την ΑΕΚ Αθηνών. Ο Νταμπίζας γνωρίζει τη δυσκολία της υπόθεσης αλλά έχει την αισιοδοξία πως, αν τελικά αποχωρήσει απ΄τους πράσινους της Αθήνας, πως θα καταφέρει για δεύτερη φορά να αποσπάσει την υπογραφή του.

Όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μόλις τελειώσουν τα ελληνικά Play offs και ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί το μέλλον του, καθώς όπως προαναφέρθηκε, δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσιόνι για τη νέα σεζόν.