ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα μάτια του Κωστή σε Φίλιπ και Κνόχερ! (vid)

{loadposition ba_textlink}

Του Ανδρέα Παρασκευά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας balla.com.cy τα μάτια του Έλληνα τεχνικού θα είναι στραμμένα σε δύο παίκτες της Δυνάμο και συγκεκριμένα στον αριστερό ακραίο αμυντικό της και τον επιθετικό της.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός είναι ο Στελιάνο Φίλιπ (Steliano Filip) μόλις 22 χρονών ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας και ο οποίος μετρά ήδη 2 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας.

Φέτος έχει 29 παιχνίδια σκοράροντας 2 τέρματα και έδωσε 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε έχοντας συνολικά 2,386 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016 και με ένα ποσό το οποίο γνωρίζουν ήδη στον ΑΠΟΕΛ μπορούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όσον αφορά τον επιθετικό είναι ο Ιβοριανός με Γαλλικό διαβατήριο Χάρλεμ Κνόχερ (Harlem Gnohere) 28 ετών.

Την φετινή χρονιά σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 17 τέρματα και 5 ασίστ έχοντας 2,451 λεπτά συμμετοχής. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Δυνάμο και ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017. Εάν θα προχωρήσει η περίπτωση του θα εξαρτηθεί από τις οικονομικές απαιτήσεις των Ρουμάνων οι οποίες δεν αναμένεται να είναι ψηλές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο Βέλγιο και στις Βέστερλο, Σιαρλερουά, Μουσκρόν και Μονς ενώ στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του πέρασε και από την Ελβετία.

Ο Στελιάνο Φίλιπ σε δράση: