Αυτή είναι η πιο διάσημη φωτογραφία του Instagram μέχρι σήμερα (pic)

{loadposition ba_textlink}

Αμφότερα ταιριάζουν γάντι στη φωτογραφία που ανακηρύχθηκε ως «η δημοφιλέστερη» του Instagram, η οποία παρότι ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο μόλις ένα μήνα πριν, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 3.569.000 like μέχρι στιγμής. Δηλαδή 7.000 like περισσότερα από τον προηγούμενο κάτοχο του τίτλου.

Η νικήτρια φωτογραφία ανήκει στον Justin Bieber και απεικονίζει τον ίδιο σε ένα τρυφερό, και κάπως θολό, ενσταντανέ, με την πρώην κοπέλα του, την pop star Selena Gomez. Μάλιστα ένα από τα εκατομμύρια like που συγκέντρωσε η φωτογραφία ανήκει στην ίδια τη Gomez -γιατί το πρώην διάσημο ζεύγος μπορεί να παραμένει χωρισμένο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν το φλερτ στα social media. Μπορεί βέβαια η λεζάντα του Bieber να τη συγκίνησε πραγματικά (ο σταρ έγραψε «Feels» κάτω από τη φωτογραφία, που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως «τόσα πολλά συναισθήματα»).

 

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Όσο για τον κάτοχο του προηγούμενου ρεκόρ; Αυτή ήταν η Kendall Jenner και η διάσημη, πλέον, φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο πάτωμα με τα μαλλιά της να σχηματίζουν καρδιές.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Πηγή: huffingtonpost.gr