Δεν με θέλεις…αγόρασε ρέπλικα στη φιέστα!

{loadposition ba_textlink}

Για πρώτη φορά (δεν θυμόμαστε ειδικά τα τελευταία χρόνια άλλη περίπτωση) στη φιέστα του πρωταθλητή (και προσέξετε μιλάμε για ήδη πρωταθλήτρια ομάδα) δεν θα έχουμε την παράδοση του επίσημου τροπαίου.

Ο Κουτσοκούμνης κρίθηκε ανεπιθύμητος από πλευράς ΑΠΟΕΛ και ειδικά μίας μεγάλης μερίδας φιλάθλων του και προς αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, αναγκάστηκε να μην παρευρεθεί.

Φαίνεται όμως ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ ενοχλήθηκε σφόδρα από αυτή την εξέλιξη και προφανώς απάντησε με τη μη αποστολή του επίσημου τροπαίου. Μπορούσε κάλλιστα να έδινε το τρόπαιο σε άλλο στέλεχος της ΚΟΠ όπως π.χ τον εκπρόσωπο του ΑΠΟΕΛ και να το παρέδιδε, αλλά προφανώς «τιμώρησε» τους πρωταθλητές λέγοντας τους πως το τρόπαιο δεν θα πάει στο ΓΣΠ παρά μόνο θα τους παραδοθεί στην γιορτή της ΚΟΠ που θα γίνει την επόμενη μέρα της φιέστας.

Αντί λοιπόν του επίσημου τροπαίου, οι του ΑΠΟΕΛ θα εξασφαλίσουν μέσω αγοράς μάλλον, μία ρέπλικα του τροπαίου (βλέπε αντίγραφο ή ομοίωμα) και το οποίο θα τους παραδώσει μαζί με τα μετάλλια ο Σωκράτης Χάσικος. Προφανώς, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κύριο υπουργό για την εξέλιξη αυτή και συγκεκριμένα πως αυτός θα παραδώσει ρέπλικα και όχι το επίσημο τρόπαιο.

ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ;
Είναι ασφαλώς μία ακόμα αρνητική εξέλιξη για το ποδόσφαιρο μας αυτό που θα γίνει στη φιέστα του πρωταθλητή. Η ευθύνη βαραίνει τον πρόεδρο της ΚΟΠ, αφού θα μπορούσε να είχε απολογηθεί για το περιστατικό με την Τούρκικη φανέλα και να μετρίαζε τις αντιδράσεις. Δεν το έκανε όμως και προκύπτει αυτή η αρνητική εξέλιξη, ενώ κανένας δεν μπορεί να προβλέψει αν την Τετάρτη στον τελικό κυπέλλου θα πάει ο κύριος Κουτσοκούμνης και αν πάει, τι μπορεί να ακολουθήσει.