Διαδικτυακή εκστρατεία #WeNatureCy αρχίζει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος ενόψει των βουλευτικών εκλογών

{loadposition ba_textlink}

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι οι βουλευτικές εκλογές είναι η ευκαιρία των πολιτών να βεβαιωθούν ότι οι αντιπρόσωποι που θα εκλέξουν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η φύση και η προστασία της. Στο νησί μας, σημειώνει, υπάρχει πληθώρα οικοτόπων οι οποίοι φιλοξενούν περισσότερα από 400 είδη πουλιών, 2000 είδη φυτών, 22 ερπετά και 36 θηλαστικά, πολλά από τα οποία υπάρχουν μόνο εδώ.

Τόσο τα κόμματα όσο και οι υποψήφιοι τους έχουν ενημερωθεί για την εκστρατεία και τους ζητήθηκε να δεσμευτούν για την προστασία της φύσης υπογράφοντας το μανιφέστο του Πτηνολογικού το οποίο αγγίζει μια σειρά από θέματα όπως η προστασία της Χερσονήσου του Ακάμα, η προώθηση της βιώσιμης γεωργίας και η μείωση των χημικών, η προώθηση του οικοτουρισμού, η προώθηση θέσεων εργασίας που σχετίζονται με την προστασία της φύσης και της υπαίθρου και η σωστή διαχείριση περιοχών Natura 2000, ανάμεσα σε άλλα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα ονόματα όσων υποψηφίων έχουν υπογράψει το μανιφέστο θα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του κοινού. Το μανιφέστο του Πτηνολογικού είναι διαθέσιμο για το κοινό στην ιστοσελίδα της εκστρατείας www.wenaturecy.com

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ