Δύο αυτοκίνητα στην Αραδίππου κάηκαν από πιθανή κακόβουλη ενέργεια

{loadposition ba_textlink}

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.50 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι υπήρχε φωτιά έξω από σπίτι στην Αραδίππου ιδιοκτησίας 40χρονου και 35χρονης από την Αραδίππου, που κοιμούνταν εντός της οικίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου διαπίστωσαν πως η φωτιά ήταν στα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο γκαράζ που βρίσκονταν στο δεξί πλευρό της οικίας.

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκαν και τα δύο οχήματα, το γκαράζ και μέρος της κουζίνας. Η αξία των αυτοκινήτων ανέρχεται στα 1.500 ευρώ το ένα και δέκα χιλιάδες ευρώ το δεύτερο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, τα αυτοκίνητα καλύπτονται από ασφάλεια έναντι τρίτου, ωστόσο στο σπίτι δεν υπάρχει κλειστό σύστημα παρακολούθησης. Ανέφεραν ακόμα στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζονται κανένα για τον εμπρησμό στα αυτοκίνητα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας πιθανόν η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται και σήμερα άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας θα διενεργήσουν έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια της φωτιάς.

Πηγή: KYΠΕ