Εκδηλώσεις για κυπριακά πανεπιστήμια διοργανώνει σε Κρήτη και Ρόδο το ΥΠΠ

{loadposition ba_textlink}

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε Κρήτη και Ρόδο, σε Ημερίδες Ενημέρωσης για να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και το Πανεπιστήμιο UCLAN.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας η εκδήλωση στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Samaria, στο Ηράκλειο την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria και στη Ρόδο την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Rodos Park.

Όλες οι εκδηλώσεις διεξάγονται από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Oι Ημερίδες είναι ανοικτές για το κοινό και απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα από τους εκπροσώπους όλων των κυπριακών πανεπιστημίων για τους κλάδους σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τις διαδικασίες εισδοχής, τις υποτροφίες και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ