Ελεύθερη με εγγύηση η Κύπρια δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών

{loadposition ba_textlink}

Ελεύθερη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 50.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία της στην 10η τακτική ανακρίτρια, η Κύπρια δικηγόρος που ήταν καταζητούμενη με ένταλμα για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών, η οποία εμφανίστηκε αυτόβουλα χθες στη δικαστική λειτουργό.

Η δικηγόρος φέρεται να αρνήθηκε σήμερα στην απολογία της τις κατηγορίες που της αποδίδονται και να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία γνώση για απάτες που αποδίδονται σε συγκατηγορουμένους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κύπρια νομικός υποστηρίζει πως ρόλος της ήταν η παροχή διοικητικής υποστήριξης στα funds, στο πλαίσιο της επαγγελματικής της δραστηριότητας, ενώ υποστηρίζει ότι δεν εκπροσωπούσε και δεν διαχειριζόταν funds, αλλά ούτε και τους λογαριασμούς επενδυτών.

Φαίνεται επίσης να αποδίδει ευθύνες στον χρηματιστή Γιώργο Δασκαλέα, έναν από τους δύο φερόμενους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, αναφέροντας πως είχε εξαπατήσει και την ίδια με ψευδείς βεβαιώσεις που της έστελνε για υποτιθέμενες επενδύσεις χρημάτων και κέρδη.

Τέλος, η κατηγορουμένη αναφέρει πως μόλις κατάλαβε πως δεν υπήρχαν χρήματα, τον Μάιο του 2015, διέκοψε τη συνεργασία της με τον χρηματιστή και κατήγγειλε όσα γνώριζε για την υπόθεση στις αρχές της Κύπρου, της Μ. Βρετανίας και της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ