Έπαθλο ήθους & αρετής Carlsberg

{loadposition ba_textlink}

Για την 1η αγνωστική Μαΐου, της Β΄ φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας περιόδου 2015/2016, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 7&8 Μαΐου2016, ψήφο διάκρισης στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ποδοσφαιριστές: Λούκα Στογιάνοβιτς ΑΠΟΛΛΩΝ, Νούνο Ασίς ΟΜΟΝΟΙΑ, Σότα Γκρικαλασβίλι ΕΘΝΙΚΟΣ, Ντιμιτάρ Μακρίεφ ΝΕΑ ΣΑΛΑΝΙΝΑ, Άγγελος Γεωργίου ΑΕΛ, Δημήτρης Χριστοφή ΟΜΟΝΟΙΑ, Ονησίφορος Ρουσιάς ΟΜΟΝΟΙΑ, και Νεόφυτος Μιχαήλ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Ως γνωστό στο ΄Επαθλο ΄Ηθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, ψηφίζουν 25 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον ‘’Καλύτερο Ποδοσφαιριστή’’ κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Περαιτέρω ο αναδεχθείς ως ο ΄΄Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’, υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το έπαθλο CALSBERG, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφο που θα πάρει.

Πληροφοριακά αναφέρεται ότι, λόγω του ότι ο Μάιος περιλαμβάνει δύο μόνο αγωνιστικές, οι μήνες Απρίλιος και ο Μάιος θα συμψηφιστούν και η αγωνιστική περίοδος 2015/2016, θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη του ΄΄ Καλύτερου Ποδοσφαιριστή΄΄ Απριλίου – Μαΐου 2016.
Στόχος του Επάθλου CARLSBERG, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την ευγενή άμιλλα και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιγνιδιού στους αγνωστικούς χώρους.