Έπαθλο ήθους, τέχνης και αρετής Carlsberg

{loadposition ba_textlink}

Για την 2η και τελευταία αγωνιστική της Β΄ φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας 2015/2016, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 14&15/5/16, ψήφο διάκρισης για το ΄Έπαθλο ΄Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

1.Γιάννης Χ΄΄Βασίλης Εθνικός Άχνας 2. Πιέρος Σωτηρίου ΑΠΟΕΛ 3. Πέτρος Χάτζιαρος Εθνικός Άχνας 4. Μάρτιν Μποκατίνοφ Εθνικός Άχνας 4.Πέτρος Ψύχας Απόλλων 5. Τομάς Ντεβισέντι ΑΠΟΕΛ 6. Ντιμιτάρ Μακρίεφ Νεα Σαλαμίνα.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΜΑΙΟΥ Ο ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, που έγινε στην παρουσία του Διευθυντή του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας Πολίτης, Δημήτρη Δημητρίου, “Καλύτερος Ποδοσφαιριστής” του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG για τους μήνες Απρίλιο – Μάιο 2016, αναδείχθηκε ο νεαρός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος και θα βραβευτεί για αυτή του την επιτυχία, με την ανωτάτη τιμητική διάκριση του Επάθλου CARLSBERG, ενώ με δική του υπόδειξη, η φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG θα συνεισφέρει σένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το χρηματικό ποσό των €1000, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού.

Τη δεύτερη θέση και τρίτη για τον μήνες Απρίλιος – Μάιος 2016, (συμψηφίστηκαν), πήραν οι ποδοσφαιριστές της Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ και Νούνο Ασίς της Ομόνοιας .

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015/2016

Η συμπλήρωση της 2ης και τελευταίας Αγωνιστικής της Β΄ φάσης Μαΐου 2016, σηματοδότησε την λήξη της αγωνιστικής περιόδου του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας και μαζί και την διεξαγωγή του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016.

Με την ευκαιρία αυτή το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της φίλαθλης εταιρείας CARLSBERG εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς την ΕΑΚ και τα μέλη της, αθλητικούς συντάκτες, που με την αντικειμενική και αμερόληπτη ψήφο τους, ανάδειξαν για ακόμη μια χρονιά τους ‘’Καλύτερους Ποδοσφαιριστές’’ του 45ετούς δημοφιλούς θεσμού της CARLSBERG. Ευχαριστεί επίσης τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που ευγενώς φιλοξένησαν τις ανακοινώσεις και ενημερωτικά δελτία του Επάθλου.

Ραντεβού το Σαββατοκύριακο, 20&21/8/16, με την έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 2016/2017.