Φαρμάκι στάζει ο ΔΗΣΥ – Τι δηλώνει η Θεοχάρους στο “24Η” (vid)

{loadposition ba_textlink}

Η ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε ο ΔΗΣΥ σήμερα, κατηγορεί την Ελένη Θεοχάρους ότι η αποχώρησή της από το κόμμα του Συναγερμού ήταν μια πρόφαση με τελικό στόχο να διεκδικήσει την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις προεδρικές εκλογές του 2018.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Χθες η κυρία Ελένη Θεοχάρους εξήγγειλε την υποψηφιότητά της για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018”.

“Επιτέλους τώρα, μετά από τρεις μήνες, ξέρουμε και ξέρει και ο κόσμος για ποιο λόγο αποχώρησε από τον Δημοκρατικό Συναγερμό”.

Σε επικοινωνία του “24Η” με την κ. Θεοχάρους μας ανέφερε ότι η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού στερείται σοβαρότητας και η ίδια δεν έχει προσθέσει κάτι νέο στις εικασίες για την κάθοδό της στις επόμενες προεδρικές.

Όπως μας εξήγησε, το ενδεχόμενο καθόδου της στις προεδρικές εκλογές του 2018 επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, για παράδειγμα την πιθανότητα να μην υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία, ή να μην είναι καλά στην υγεία της ή ακόμη να υποστηρίξει υποψήφιο που πιστεύει πως μπορεί να την εκπροσωπήσει καλύτερα από τον εαυτό της.

Τέλος, μας ανέφερε ότι η απάντηση που έδωσε στον Νικήτα Κυριάκου σχετικά με την υποψηφιότητα της στις επόμενες προεδρικές, την έδωσε ώστε να τερματιστεί η φημολογία περί του θέματος.

Το βίντεο με την ανακοίνωση της Ελένης Θεοχάρους ότι προτίθεται να κατέλθει ως υποψήφια στις επόμενες προεδρικές εκλογές: