Απόλλων: Φιέστα και συλλεκτική φανέλα!

{loadposition ba_textlink}

Παράλληλα ενημερώνει για την συλλεκτική φανέλα που κυκλοφορεί.

Η σχετική ενημέρωση για την φιέστα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ( ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους του συλλόγου ότι το απόγευμα της Πέμπτης (19/05) θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των κυπελλούχων 2016.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επιβιβαστούν σε ανοιχτό λεωφορείο το οποίο να αναχωρήσει στις 19:00 από τον προαύλιο χώρο της εκκλησιάς του Αγ. Γεώργιου Χαβούζας.

Ακολούθως η πορεία θα περάσει μέσα από κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης μας, με τελικό προορισμό την πλατεία μπροστά από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Σας περιμένουμε όλους με άσπρη φανέλα για ένα ξέφρενο παραλήρημα!

Ενημέρωση για την συλλεκτική φανέλα:

Το Apollon Official Store ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από το απόγευμα της Πέμπτης (19/05) θα μπορούν να προμηθευτούν την συλλεκτική φανέλα την οποία φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά την απονομή του τροπαίου το βράδυ της Τετάρτης (18/05).

Η φανέλα με τον 8ο θα είναι έτοιμη για όλους εσάς έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο σε μια ολόλευκη φιέστα!

Επίσης θα υπάρχουν όλα τα αναμνηστικά προϊόντα του ιστορικού τελικού με την Ομόνοια (κασκόλ, κάπελα και πολλά άλλα)

Θυμίζουμε ότι το Apollon Official Store βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού όπου και θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των κυπελλούχων 2016!