Γ. Λιλλήκας: “Οι πολίτες με τη ψήφο καθορίζουν την ποιότητα ζωής τους”

{loadposition ba_textlink}

Το μήνυμα πως η αποχή δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα αλλά τα αποφεύγει, έστειλε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σημειώνοντας πως από την ψήφο των πολιτών θα εξαρτηθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών, του Κοινοβουλίου και της Κύπρου.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Λιλλήκας είπε πως σήμερα είναι η μέρα του πολίτη και της Δημοκρατίας. “Σήμερα ο πολίτης καλείται με τη ψήφο του, με κριτική σκέψη, με ελεύθερη συνείδηση να αποφασίσει για τους αντιπροσώπους του, να επιλέξει αυτούς που θέλει να τον αντιπροσωπεύουν, να τον εκπροσωπούν στο νέο Κοινοβούλιο, αυτούς οι οποίοι θα αποφασίζουν εκ μέρους του και με τη ψήφο τους θα επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του και την καθημερινότητα του”, είπε.

Ο κ. Λιλλήκας κάλεσε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα καθώς, όπως σημείωσε, αυτό είναι το μέσο που τους δίνει το δημοκρατικό πολίτευμα για να έχουν οι ίδιοι λόγο στον τρόπο διακυβέρνησης τους. “Από τη δική τους συμμετοχή θα εξαρτηθεί η ποιότητα ζωής, η ποιότητα του ίδιου του Κοινοβουλίου και η πορεία της πατρίδας μας”, είπε.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών τόνισε πως η αποχή δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα, αλλά τα αποφεύγει και πως η επόμενη ημέρα των εκλογών “θα μας βρει με τα προβλήματα να περιμένουν λύσεις και απαντήσεις. Είμαι βέβαιος πως οι Κύπριοι πολίτες έχουν ήδη αποφασίσει για την πορεία που θέλει να πάρει η χώρα μας”, κατέληξε.

Πηγή: KYΠΕ