Η Ε. Θεοχάρους κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

{loadposition ba_textlink}

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, κάλεσε σήμερα τον κάθε Κύπριο πατριώτη να προσέλθει στις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, τονίζοντας πως δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και καθήκον του.

Σε δηλώσεις της, μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η κ. Θεοχάρους είπε πως “δεν είναι μόνο δικαίωμα είναι και καθήκον, γι` αυτό καλώ τον κάθε Κύπριο πατριώτη να προσέλθει στις κάλπες να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, που θα δώσει τη δύναμη στις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου, να προχωρήσουν σε εκείνες τις αλλαγές, που θα βοηθήσουν το κάθε φτωχό σε αυτή χώρα να έχει μια καλύτερη ζωή και τον τόπο μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον”.

“Το να ασκεί κάποιος το εκλογικό του δικαίωμα είναι και καθήκον και υποχρέωση προς τον εαυτό του, προς τις μελλοντικές γενιές, προς τους φτωχούς και αδύνατους αυτού του τόπου”, πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι “αν δεν προσέλθουμε όλοι να βοηθήσουμε τη λιγότερο προνομιούχο τάξη, τους ανθρώπους που δεν έχουν δύναμη να τα καταφέρουν, νομίζω θα συνεχίσει η κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και να βλέπουμε τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και τους φτωχούς φτωχότεροι”.

Ερωτηθείσα για το μειωμένο ποσοστό προσέλευσης, η κ. Θεοχάρους εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα υπάρξει πολύ μεγάλη αποχή.

Πηγή: KYΠΕ