Χαρίλαος Χαριλάου: «Δήμευση περιουσίας σε όσους εμπλέκονται σε μίζες»

{loadposition ba_textlink}

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στην περιφέρεια Αμμοχώστου, Χαρίλαος Χαριλάου τόνισε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς που αφορούν δημόσιο χρήμα, θα πρέπει να υποστούν δήμευση περιουσίας, τόσο αυτοί που έδωσαν τις μίζες σε δημόσια πρόσωπα, όσο και όσοι πήραν τα χρήματα.

Ο κ. Χαριλάου, ο οποίος έκανε τη διαφορά σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, δεσμευόμενος να δίνει όλη την βουλευτική του αντιμισθία σε άπορες οικογένειες της επαρχίας του και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, μίλησε στην «24» για την έλλειψη ηθικής που βλέπουμε όλοι μας στην πολιτική ζωή της Κύπρου με τα σκάνδαλα που «ξεφυτρώνουν» το ένα μετά το άλλο και εμπλέκονται βουλευτές και τοπικοί άρχοντες…

«Πρέπει να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο στη διερεύνηση όλων των υποθέσεων διαφθοράς και φοροδιαφυγής, με πρώτες τις έρευνες για την καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και των κυπριακών τραπεζών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαριλάου, τονίζοντας ότι «οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή που οδήγησαν τον τόπο τα προηγούμενα χρόνια κυκλοφορούν ελεύθεροι και πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να απολογηθούν».