Η Λεμεσός φιλοξενεί σήμερα τη μεγάλη γιορτή για την Ημέρα της Ευρώπης

{loadposition ba_textlink}

Η Ημέρα της Ευρώπης γιορτάζεται σήμερα το απόγευμα, μεταξύ 5 μμ και 9 μμ, στη μεγάλη αποβάθρα του Μόλου Λεμεσού και καλούνται οι Κύπριοι και ξένοι πολίτες να συμμετάσχουν. Το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας.

Η γιορτή, με τίτλο «Μάθε την Ευρώπη Ζήσε την Ευρώπη», συνδιοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Δήμο Λεμεσού.

Στην εκδήλωση που είναι ανοικτή για το κοινό, θα γίνεται ενημέρωσης για ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, απασχόλησης και εκπαίδευσης, θα υπάρχει φιλανθρωπικό παζαράκι, πρεσβείες χωρών-μελών της ΕΕ θα παρέχουν διάφορες πληροφορίες και θα προσφέρουν στους επισκέπτες εδέσματα με γεύσεις από διάφορες γωνιές της Ευρώπης, τα παιδιά θα απασχολούνται σε διάφορες δραστηριότητες, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

Στο καλλιτεχνικό μέρος θα συμμετάσχουν: Hula Hoopla – Julot Circus Art, Πολιτιστικός Όμιλος ΔΙΑΣΤΑΣΗ – Παιδική Χορωδία, Μουσικό Σχολείο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» – Jazz Ensemble, Χορευτική Ομάδα – Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Bailando Salsa School, Δικοινοτικό Συγκρότημα «Dance for Peace», Στέλιος Στυλιανού και Σάββας Ισοβίτης (έντεχνο ροκ) και Μουσικό Σχήμα ΚΥΚΛΟΣ (έντεχνο ροκ).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ