Η πιο συγκινητική ομιλία ομάδας που έχεις δει! (vid)

{loadposition ba_textlink}

Είναι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Ακραία συναισθήματα χαράς, συγκίνησης που δεν μπορείς να τα βγάλεις με κανέναν άλλο τρόπο. Το τελευταίο διήμερο ολόκληρη η Γαλλία ξαφνικά έγινε Τουλούζ. Ασχολείται με την Τουλούζ. Δάκρυσε με την Τουλούζ. Αρκούσε για αυτό ένα βίντεο με μία ομιλία που έγινε viral σε όλη την χώρα.

Πριν από 2,5 μήνες, η σωτηρία έμοιαζε ανέφικτη. Η Τουλούζ βρισκόταν 10 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και κανείς δεν της έδινε τύχη. Εκτός από έναν… τρελό, τον Πασκάλ Ντιπράζ ο οποίος άφησε την καρέκλα του σχολιαστή στο Canal+ και ανέλαβε την 1η Μαρτίου να πάρει την καυτή πατάτα στα χέρια του.

Σταδιακά, το όνειρο άρχισε να ζωντανεύει. Λίγο πριν το εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Ανζέ, η ομάδα της Νότιας Γαλλίας κρατά την τύχη στα χέρια της.

Αν κερδίζει, σώζεται. Λίγο πριν από το παιχνίδι, ο Πασκάλ Ντιπράζ κλείνει την ομάδα του στα αποδυτήρια για μία ΕΠΙΚΗ ομιλία, που γέμισε κίνητρο αλλά και δάκρυα τα μάτια των παικτών του. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο, το οποίο υποτίτλισε στα ελληνικά το SDNA.