Υποπτος για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης θετής του κόρης 44χρονος

{loadposition ba_textlink}

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την 25η Ιουλίου 2016 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας εναντίον 44χρονου από τη Λάρνακα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση μίας από τις δίδυμες θετές κόρες του, κατά τη διάρκεια του 2000.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2000, ο 44χρονος σήμερα άνδρας που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα των δύο κοριτσιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά τη τότε 12χρονη κοπέλα, η οποία λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε στην αδελφή της τα όσα της συνέβαιναν.

Σήμερα η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στον 44χρονο τις συνολικά 12 κατηγορίες που αντιμετωπίζει, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική κακοποίηση, ο βιασμός, η συνουσία χωρίς τη συγκατάθεση της ανήλικης, η διαφθορά ανήλικης, η διαφθορά νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, η άσεμνη επίθεση και η επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο άνδρας αρνήθηκε και τις 12 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα, που είναι σήμερα ηλικίας 28 χρονών, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία μόλις πριν από δύο μήνες, δηλαδή ύστερα από 16 χρόνια μετά τα φερόμενα αδικήματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου έκανε λόγο για ελλιπές μαρτυρικό υλικό, με την εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής να αναφέρει ενώπιον του Κακουργιοδικείου πως θα δοθεί στο δικηγόρο, οποιοδήποτε υλικό ζητήσει.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο 44χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ωστόσο λόγω έλλειψης χρόνου σήμερα, το Κακουργιοδικείο θα δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο αίτημα αύριο το πρωί.

Πηγή: KYΠΕ