Ηχηρά ονόματα εκτός Βουλής, νέα πρόσωπα στα έδρανα

Εκτός Βουλής ηχηρά ονόματα κυρίως από το χώρο του ΔΗΣΥ: Πρόδρομος Προδρόμου, Μαρία Κυριακού, Ρίκκος Μαππουρίδης, Αντρέας Μιχαηλίδης, Μαρία Κυριακού, Σωτήρης Σαμψών και Ευγένιος Χαμπουλάς και Γεωργιος Τάσου.

Από το χώρο του ΑΚΕΛ εκτός μένουν οι Στέλλα Μισιαούλη, Γιαννάκης Γαβριήλ και Χρίστος Μέσης.

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας επιστρέφει στα έδρανα ο Γιώργος Λιλλήκας, ενώ μεταξύ των νέων προσώπων στη Βουλή βλέπουμε στη Λευκωσίας για πρώτη φορά στα έδρανα θα βρεθούν ο Σόλωνας Κασίνης από το ΔΗΣΥ, ο Δημήτρης Δημητρίου και ο Στέφανος Στεφάνου από το ΑΚΕΛ, η Χριστιάνα Ερωτοκρίου και ο Μαρίνος Μουσιούτας από το ΔΗΚΟ, ο Κωστής Ευσταθίου από την ΕΔΕΚ, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από τους Οικολόγους και ο Χρίστος Χρίστου από το ΕΛΑΜ. Στη Λεμεσό για πρώτη φορά Ελένη Σταυρου του ΔΗΣΥ, o Γιώργος Γεωργίου από το ΑΚΕΛ, ο Πανίκος Λεωνίδου από το ΔΗΚΟ και ο Παύλος Μυλωνάς της Συμμαχίας Πολιτών . Στα Βουλευτικά έδρανα επιστρέφουν μετά από απουσία ο Μαρίνος Σιζόπουλος και η Ελένη Θεοχάρους, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ποια θέση θα κρατήσει. 

Στην Επαρχία Αμμοχώστου βλέπουμε από το ΔΗΣΥ, τον Γιώργο Κάρουλα και τον Ονούφριο Κουλλά, ένα στο ΑΚΕΛ, τον Νίκο Κέττηρο , ένω νέα πρόσωπα θα είναι η Άννα Θεολόγου της Συμμαχίας Πολιτών, ο Μιχάλης Γιωργάλλας της Αλληλεγγύης και ο Λίνος Παπαγιάννης του ΕΛΑΜ.

Στη Λάρνακα  η Αννίτα Δημητρίου του ΔΗΣΥ και η Ευανθία Σάββα του ΑΚΕΛ θα καταλάβουν δύο έδρες ενώ νέο πρόσωπο στη Βουλή θα είναι και ο Χρίστος Ορφανίδης.

Στη Πάφο νέοι βουλευτές είναι ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης του ΔΗΚΟ και ο Ηλίας Μυριάνθους της ΕΔΕΚ και στην Κευρύνια η Μαριέλλα Αριστειδου του ΔΗΣΥ και η Ελένη Μαύρου του ΑΚΕΛ που επιστρέφει.