Και φέτος με δόσεις τα τέλη κοινοτικών υπηρεσιών στην Κισσόνεργα

{loadposition ba_textlink}

Στην τελευταία του συνεδρία το Κ.Σ Κισσονεργας αποφάσισε να εφαρμόσει και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, την πολιτική του για πιο γρήγορη έκδοση των τιμολογίων για τα τέλη κοινοτικών υπηρεσιών και τέλη καθαριότητας, και να δέχεται πληρωμή με δόσεις ούτως ώστε να διευκολυνθούν οι δημότες της Κισσόνεργας, σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Γιώργο Στυλιανού.

Ο φορολογικός κατάλογος έχει ήδη εγκριθεί από το Κ.Σ. και οι ειδοποιήσεις έχουν αποσταλεί τέσσερις τουλάχιστον μήνες πιο γρήγορα από αυτό που ορίζει η νομοθεσία.

Με αυτόν το τρόπο – όπως είπε- διευκολύνονται οι δημότες της Κισσόνεργας αφού τους δίνεται αρκετός χρόνος για να προχωρήσουν στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους, ενώ επιπρόσθετα τους παρέχεται και η επιλογή και η δυνατότητα να πληρώσουν με δόσεις.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού, αυτό είναι ένα σημαντικό μέτρο που εξομαλύνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι ανεξαίρετα οι πολίτες με τη συσσώρευση των λογαριασμών, τελών, φορολογιών κλπ στο τέλος κάθε χρόνου.

Είναι η τρίτη κατά σειρά χρονιά που εφαρμόζεται αυτό το πρωτοποριακό μέτρο, με πάρα πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας και εξαιρετικών σχολίων από τους δημότες της Κισσόνεργας, κατέληξε ο κ. Στυλιανού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ