Καιρός: Η πρόβλεψη για απόψε και για το επόμενο τριήμερο

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα εξακολουθήσουν να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αρχικά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ταραγμένη στα δυτικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ το πρωί στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Λευκωσία: 26°C 18°C 45%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 26°C 17°C 50%
Λεμεσός: 25°C 19°C 59%
Αεροδρόμιο Πάφου: 23°C 19°C 73%
Παραλίμνι: 25°C 17°C 47%
Πρόδρομος 15°C 7°C 83%
Πόλις Χρυσοχούς: 26°C 18°C 61%