Καιρός: Ήλιος με παρωδικές νεφώσεις

{loadposition ba_textlink}

Σήµερα, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται παροδικά µε αυξηµένες νεφώσεις στη µέση ατµόσφαιρα, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως βροχές, ιδιαίτερα το πρωί. Στην ατµόσφαιρα, αναµένεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, σταδιακά όµως θα παρατηρηθούν τοπικά αυξηµένες, χαµηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα νότια και δυτικά παράλια, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, σταδιακά όµως στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πηγή: KYΠΕ