Καιρός: Την Παρασκευή επιστρέφει η σκόνη!

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από την Παρασκευή θα αιωρείται στην περιοχή μας αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται άνοδος.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 30°C 16°C 17%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 27°C 15°C 36%
Λεμεσός: 27°C 16°C 51%
Αεροδρόμιο Πάφου: 24°C 13°C 75%
Παραλίμνι: 30°C 16°C 31%
Πρόδρομος 19°C 8°C 32%
Πόλις Χρυσοχούς: 24°C 16°C 69%