Καιρός: Στους 30 βαθμούς σήμερα η θερρμοκρασία

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από αύριο και µέχρι τη ∆ευτέρα αναµένεται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από νωρίς το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιο-νοτιοανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.