Καιρός: Επιστρέφει η σκόνη

{loadposition ba_textlink}

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά όµως θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση τη ∆ευτέρα ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα παραµείνει στα επίπεδα της ∆ευτέρας.