Κάλεσμα Ομήρου στους πολίτες για συμμετοχή στις Εκλογές

{loadposition ba_textlink}

Στην τελευταία του δήλωση ως Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Ομήρου είπε πως με τη συμμετοχή τους οι πολίτες μπορούν να αποφασίσουν για τους εκπροσώπους τους στη νέα Βουλή και να διαμορφώσουν καθοριστικά τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν.

Οπως τόνισε, η αποχή και η αποστασιοποίηση από τη συμμετοχική δημοκρατία δεν θεραπεύουν τα φαινόμενα παθογένειας της πολιτικής ζωής, αλλά αντίθετα τα επιτείνουν και τα διαιωνίζουν.

“Ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τα τελευταία 5 χρόνια, που αποτελεί το κατεξοχήν όργανο της λαϊκής κυριαρχίας, καλώ τους πολίτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής. Να καθορίσουν με τη ψήφο τους τη δημοκρατική πορεία της χώρας, να απορρίψουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο, να επιβάλουν τη διαφάνεια και την κοινωνική λογοδοσία και να δώσουν ισχυρό μήνυμα εμμονής σε λύση του μεγάλου εθνικού μας θέματος, που θα διασφαλίζει τη συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη φυσική και εθνική επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού”, είπε.

Ερωτηθείς πού θα τον βρει η επόμενη ημέρα των Βουλευτικών, ο κ. Ομήρου είπε πως θα παραμείνει παρών και μάχιμος στους αγώνες του λαού και της πατρίδας.

Πηγή: KYΠΕ