Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: “Αβέρωφ Νεοφύτου- Αλλού τον τρώει, αλλού κνίθεται”

{loadposition ba_textlink}
Τον κατηγορεί για εκφοβισμό των ψηφοφόρων αλλά θέτει και ένα ερώτημα , πόση χορηγία πήρε ο ΔΗΣΥ από την Χελέκτωρ!

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους.

Ο κ. Νεοφύτου προσπαθεί να σπείρει το φόβο στους ψηφοφόρους, εάν κάνουν το… λάθος και επιλέξουν κάποιο άλλο κόμμα εκτός το δικό του.

Μάλιστα για μία ακόμη φορά χρησιμοποίησε προς συμφέρον του τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους κάνοντας απαράδεκτες αναφορές στην Ελλάδα, της οποίας οι καταστάσεις και συνθήκες δεν έχουν σχέση με τις συνθήκες της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατηγορεί τα μικρά κόμματα, γιατί φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις να καταφέρνουν να ξεπερνούν το μέτρο που ανέβασαν ο ίδιος μαζί με το ΑΚΕΛ. Κατηγορεί τα μικρά κόμματα για συνεργασία με το ΑΚΕΛ, ενώ είναι ο ίδιος που συνεργάστηκε με το ΑΚΕΛ για να αποκλείσουν τους Οικολόγους από τη Βουλή και για την ψήφιση σειράς από καταστροφικά, για το λαό, νομοσχέδια.

Υπάρχουν πραγματικά προβλήματα των πολιτών και για τα οποία φέρει μεγάλη ευθύνη ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αλλά και αρκετά από τα υπόλοιπα κόμματα με τα οποία κατά καιρούς συνεργάστηκε ο ΔΗΣΥ, τα οποία ζητούν λύσεις. Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου καλείται για άλλη μια φορά να απαντήσει: Πόση χορηγία πήρε το κόμμα του από τη Χελέκτωρ;”