Λαϊφης: «Δεν έπρεπε να φύγει ο Πάους»

{loadposition ba_textlink}

Άκρως ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαΐφη , με τον Κύπριο διεθνή να εξηγεί τι έφταιξε σύμφωνα με τον ίδιο και η ομάδα από τις πρώτες θέσεις έμεινε εκτός Ευρώπης, εκφράζοντας επίσης την άποψη του για τον Πάους αλλά και τον Λάρκου που διετέλεσαν προπονητές στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Alpha Κύπρου”:

Για το τι έφταιξε φέτος: «Μπορώ να πω χίλιους λόγους, αλλά νομίζω ο μεγαλύτερος λόγος είναι το παιχνίδι που πήραμε με τον Απόλλωνα, από εκεί άρχισε η κατρακύλα, πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ενώ δεν είχαμε τις δυνάμεις για φέτος και δεν είχαμε και παίκτες που μπορούνε να κάνουνε πρωταθλητισμό».

Για το αν ο Πάους έπρεπε να φύγει: «Νομίζω όλοι είχαμε μερίδιο ευθύνης, αλλά νομίζω δεν έπρεπε να φύγει ο Πάους, έπρεπε να μείνει να κάνει τη δουλειά του. Αυτό επέλεξαν στην διοίκηση… Εντάξει…»

Για το αν ο Λάρκου προλάβαινε να αλλάξει τα πράγματα; «Απ’ ότι φαίνεται δεν προλάβαινε να αλλάξει τα πράγματα. Ήταν πάρα πολύ αργά».

Για την διοίκηση:«Δεν θέλω να πω κάτι. Ελπίζω να μείνει ο κύριος Πουλλαϊδης και να μας βοηθήσει, όπως μας βοηθάει τόσα χρόνια».

Για το νέο προπονητή: «Πρώτα από όλα να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του, να επιλέξει τους σωστούς ποδοσφαιριστές, να τους κάνει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στο τέλος μακάρι να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για το ότι αγωνίζεται στην Ανόρθωση: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα και ελπίζω να κάνω περήφανο τον κόσμο στα επόμενα χρόνια και να πάρουμε τίτλους».

Για μεταγραφή στο εξωτερικό:

«Είναι όνειρο ζωής να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό και φυσικά να πάρει και λεφτά η ομάδα από εμένα».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

«Δεν έχω πρόβλημα, όπου με θέλει ο προπονητής μου, αλλά περισσότερο μου αρέσει στο κέντρο, πιστεύω μπορώ να ανταποκριθώ καλύτερα. Αν πάρω φουλ χρονιά στο κέντρο, νομίζω θα γίνομαι καλύτερος σε κάθε ματς»

Πηγή: balla.com.cy