Λεμεσός: Του χάραξε το πρόσωπο γιατί τα πρόβατα έτρωγαν τα λαχανικά του

{loadposition ba_textlink}

Σε απόπειρα φόνου εξελίχθηκε η διερεύνηση υπόθεσης στη Λεμεσό, κατά την οποίαν 58χρονος τραυμάτισε 76χρονο συγγενικό του πρόσωπο, λόγω διαφορών που είχαν, γιατί τα πρόβατα του θύματος κατέστρεφαν τα λαχανικά του φερόμενου ως δράστη.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο 58χρονος φαίνεται να ανέμενε τον 76χρονο στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών και να του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στο στήθος, ενώ περαστικός κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Ο μάρτυρας ανέτρεψε τις αρχικές πληροφορίες, ότι δηλαδή ήταν ο 76χρονος που τράβηξε μαχαίρι και τραυματίστηκε όταν του το απέσπασε ο 58χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται τώρα υπόθεση απόπειρας φόνου, μαχαιροφορίας προς διέγερση τρόμου και τραυματισμός.

Σύμφωνα πάντα με τον κ.Σωτηριάδη, ο φερόμενος ως δράστης είχε μεταβεί ο ίδιος στην Αστυνομία αναφέροντας ότι δέχθηκε μαχαιριά στον καρπό, ενώ την ίδια ώρα το θύμα μετέβη σε περίπτερο ζητώντας βοήθεια.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση του, αν και σοβαρή, είναι εκτός κινδύνου.

Αύριο ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης