Μ. Σιζόπουλος: “Oι πολίτες έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο”

{loadposition ba_textlink}

Οι πολίτες έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο και την ευθύνη να εκφράσουν την ετυμηγορία τους και να καθορίσουν τη σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στο Κρατικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης που στεγάζεται στο Λανίτειο Λύκειο (Κέντρο Ε`).

Στις δηλώσεις του ο κ.Σιζόπουλος ευχήθηκε και παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι η σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου “θα αντιπροσωπεύσει τις προσδοκίες του λαού μας σε όλα τα ζητήματα που σήμερα τον απασχολούν και στα θέματα που αφορούν το Κυπριακό, στα θέματα της οικονομίας αλλά και της κοινωνικής πολιτικής”.

“Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου για να αναδείξουν το νέο τους Κοινοβούλιο” είπε, ενώ ερωτηθείς για το θέμα της αποχής, έστειλε το μήνυμα πως όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι καθοριστικές και ότι η αποχή δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

Η αποχή μπορεί να διαιωνίσει και να μεγιστοποιήσει προβλήματα, είπε και συμπλήρωσε πως “αντίθετα, η συμμετοχή δίνει πάντα την ελπίδα για βελτίωση, γι’ αυτό ας προσέλθουμε στις κάλπες”.

Πηγή: KYΠΕ