Μη χάσετε την “24”: ΑΠΟΛΙΤΗΣτος με “πλάτες”

{loadposition ba_textlink}

Διαβάστε στην “24” αυτό το Σάββατο:

Υπόθεση φοροδιαφυγής Γιάννη Παπαδόπουλου

Τώρα τι έχετε να πείτε;
Η «24» απέστειλε την έρευνα της και όλα τα στοιχεία που κατέχει σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής του Γιάννη Παπαδόπουλου του «Πολίτη» στους ακόλουθους αρμόδιους, υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων ζητώντας την δική τους ξεκάθαρη τοποθέτηση:

Α. Σαββίδη, Προϊστάμενο Τμήματος Εισπράξεων Τ.Ε.Π.
Κ. Κληρίδη, Γενικό Εισαγγελέα
Ο. Μιχαηλίδη, Γενικό Ελεγκτή
Χ. Γεωργιάδη, Υπουργό Οικονομικών
Ι. Νικολάου, Υπουργό Δικαιοσύνης
Ζ. Χρυσοστόμου, Αρχηγό Αστυνομίας
Α. Νεοφύτου, Πρόεδρο ΔΗΣΥ
Α. Κυπριανού, Γ.Γ. ΑΚΕΛ
Ν. Παπαδόπουλο, Πρόεδρο ΔΗΚΟ
Μ. Σιζόπουλο, Πρόεδρο ΕΔΕΚ
Γ. Περδίκη, Γ.Γ. Οικολόγων

Περιμένουμε την ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων των πιο πάνω σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής εκατομμυρίων που παραμένει στο σκοτάδι. Πλέον βρίσκονται τα πάντα στα χέρια τους και δεν χωράει καμιά δικαιολογία. Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την άρνηση του Τ.Ε.Π να εισπράξει τα οφειλόμενα από τον κ. Παπαδόπουλο; Ποια πολιτική δύναμη προστατεύει τον εκδότη του «Πολίτη»; Πάντως, οι «κακές» γλώσσες μιλούν για ένα πιθανώς ύποπτο τρίγωνο Παπαδόπουλου – «Πολίτη» – και Αβέρωφ Νεοφύτου που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Στη Κύπρο ζούμε. Δεν μας ξαφνιάζει τίποτα πλέον…

Θεοχάρους: «Η παραπληροφόρηση του “Πολίτη” έφθασε σε θλιβερά επίπεδα»

Τις τελευταίες ημέρες, η τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, επικέντρωσε πάνω της το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης καθώς ανακοίνωσε την πρόθεση της να κατέλθει ως υποψήφια στις Προεδρικές του 2018 αλλά και λόγω του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης» που αφορούσε στις μηνιαίες απολαβές της – μισθός και τρείς συντάξεις – και της λεκτικής επίθεσης που δέχτηκε σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο, σαν Κίνημα Αλληλεγγύη, από τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Τι λέει για όλα αυτά η κ. Ελένη Θεοχάρους;

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016
Όλοι οι υποψήφιοι και τα εκλογικά κέντρα

Η πορεία προς την κάλπη
Τι μας μαθαίνουν οι δημοσκοπήσεις από τον Φεβρουάριο και μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές

«Άρρωστοι» γιατροί
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ασχοληθεί με τον τομέα της υγείας, και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Οι νέες συλλήψεις για την υπόθεση χρηματισμού των γιατρών του δημοσίου μας επανάφεραν στη μνήμη μας όσο γράφαμε τόσο καιρό στην «24»

Balla: Θρίαµβος για Εφραίµ στις βραβεύσεις!
Οι κορυφαίοι της σεζόν από τον ΠΑΣΠ σε φωτογραφίες

Χαρίλαος Χαριλάου: Ο υποψήφιος που χαρίζει την αµοιβή του
Ότι καλύτερο έχει ειπωθεί σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές βγήκε από το στόμα του Χαρίλαου Χαριλάου, υποψήφιου βουλευτή Αμμοχώστου του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασίας Πολιτών