Μαλλιά κουβάρια Κασουλίδης-Παπαδόπουλος: “είναι καιρός να βγούμε από το νηπιαγωγείο”, αναφέρει ο πρώτος.

{loadposition ba_textlink}

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Κασουλίδης, φάνηκε να σχολιάζει τα λεγόμενα του κ. Παπαδόπουλου με φανερό εκνευρισμό. “Εκνευρίζομαι”ανέφερε χαρακτηριστικά όσον αφορά το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ στήνει ολόκληρο σενάριο πάνω σε ένα ψέμα. Πιο χαρακτηριστικά, η υπόθεση αφορά παλαιότερη συνέντευξη του ΥΠΕΞ σε τουρκικό ειδησεογραφικό μέσο. Η επίμαχη δήλωση που άναψε φωτιές στην αντιπαράθεση των δύο πολιτικών, αφορά ερώτηση σχετικά με τη χρήση του αεροδρομίου της Τύμπου, απαντώντας κατά τα λεγόμενά του, πως “εύχομαι να έρθει η μέρα που θα έχουμε λύση για να μπορώ να ταξιδεύω από την Τύμπου, όπου θα είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο”. 

“Είναι καιρός να βγούμε από το νηπιαγωγείο”. 

Στη συνέχεια, τόνισε πως “είναι καιρός να βγούμε από το νηπιαγωγείο” και να σταματήσει ο κ.Παπαδόπουλος να προσπαθεί να “μαντατέψει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να με κάνει τέττε”.

“Στήνουν πολιτική πάνω σε ένα ψέμα”.

“Εάν εφαρμοστούν οι θέσεις Παπαδόπουλου θα απενοχοποιηθεί η Τουρκία και θα ενοχοποιηθεί η πλευρά μας”, τόνισε, ο κ.Κασουλίδης και δήλωσε πως ο κ.Παπαδόπουλος δεν θέλει λύση του Κυπριακού. “Επαγγέλεται ένα περιεχόμενο λύσης που δεν μπορεί να οδηγήσει σε αμοιβαία αποδεκτή λύση, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον”.

Σχετικά με δημοσιεύμα στο Sigmalive, κληθείσα να σχολιάσει το όλο σκηνικό η εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτκρίτου, δήλωσε ότι το ψέμα και η ύβρις επιστρέφουν πίσω σε αυτόν που τις εκστομίζει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΥΠΕΞ της ΚΔ ,ο οποίος χωρίς κανένα ίχνος ενδοιασμού ή αναστολής εκστόμισε την μεγαλύτερη ύβρη εναντίον ενός πολιτικού αρχηγού”.