Μία ήλιος και μία σύννεφα ο καιρός σήμερα

{loadposition ba_textlink}

Σήµερα διαστήµατα µε ηλιοφάνεια, θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένεται να πέσουν τοπικά βροχές ή να σηµειωθεί µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Σε καταιγίδα, δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια σύντοµα θα καταστούν µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Το απόγευµα θα πνέουν γενικά µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα νότια µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά σύντοµα στα δυτικά και τα προσήνεµα νότια και βόρεια παράλια θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά, στους 26 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα παράλια, µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει ταραγµένη στα δυτικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει, γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό το απόγευµα.

Την Πέµπτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη αναµένεται µικρή πτώση.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ