«Μου έκλειναν το μικρόφωνο όταν ήμουν στις Spice Girls»

{loadposition ba_textlink}

Η πρώην τραγουδίστρια της ποπ και νυν σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί συνήθιζαν να της κλείνουν το μικρόφωνο την περίοδο που ήταν μέλος των Spice Girls, του γυναικείου συγκροτήματος που μεσουράνησε στα ’90s.

Τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε η Victoria Beckham στα 100 γενέθλια της Vogue που γιορτάστηκαν με μεγάλη λαμπρότητα στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς το κοινό που ήταν καλεσμένο στην έκθεση, αποκάλυψε ότι τα φωνητικά της κατά κάποιο τρόπο «φιμώθηκαν» όσο ήταν στο συγκρότημα.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun φέρεται να είπε: «Συνήθιζαν να το κλείνουν και να αφήνουν μόνο τις άλλες να τραγουδούν. Είμαι όμως αυτή που γέλασε τελευταία -και τώρα το μικρόφωνό μου είναι ανοιχτό και αληθινό, τελικά».

Και μπορεί στο τραγούδι να υπήρχαν προβλήματα, όταν όμως το θέμα ερχόταν στην γκαρνταρόμπα, η Posh ήταν εκείνη που είχε την καλύτερη συμφωνία. «Ήμουν πάντα εκείνη που αγαπούσε τη μόδα και αυτό μου βγήκε σε καλό γιατί τα κορίτσια συνήθιζαν να παίρνουν τα ρούχα τους δωρεάν και έτσι έμεναν πολλά χρήματα σε μένα για να πάρω το μικρό Gucci φόρεμά μου».

Πηγή: newsbeast.gr