Ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

{loadposition ba_textlink}

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, κατά διαστήματα όμως θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα εμφανίζονται και πάλι κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή σε σχέση με το Σάββατο και σταδιακά μικρή πτώση από τη Δευτέρα.

Πηγή: KYΠΕ