Ομόνοια: Τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολλά!

{loadposition ba_textlink}

Τελευταία φορά ήταν το 2012 με την Ομόνοια να κερδίζει την ΑΕΛ με 1-0 και να κατακτά το κύπελλο ενώ έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά σε τελικό.

Σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα, στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων.

Πάθος, ένταση, δύναμη και το κυριότερο αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που θα παρατάξει στον σημερινό αγώνα η Ομόνοια μαζί φυσικά με την δυναμική που θα της δώσει ο κόσμος της αλλά και την τακτική που θα επιλέξει ο Σέρβος τεχνικός.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι πανέτοιμη. Πέραν του Μπαντιμπαγκά και του αμφίβολου Δημήτρη Χριστοφή του οποίου η συμμετοχή θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Επιστρέφει ο βράχος στην άμυνα Ρομαρίκ που εξέτισε την τιμωρία του και θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής των πρασίνων ενώ αποφασισμένος να οδηγήσει την Ομόνοια στην κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο αρχηγός Νούνο Ασίς που θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του κύπελλο στην καριέρα του.