Ομόνοια: Με την σκέψη… και στον προγραμματισμό!

{loadposition ba_textlink}

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει του μεγάλου τελικού και ο Τεχνικός Διευθυντής των πρασίνων Νίκος Νταμπίζας δουλεύει στο κομμάτι του προγραμματισμού.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον συγκεκριμένων παικτών που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται αφού η προετοιμασία ξεκινά νωρίς και για να μπορέσει η Ομόνοια να κάνει καλή πορεία και στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι στελεχωμένη στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Το πλάνο έχει ήδη αποφασιστεί για το πώς θα κινηθούν οι πράσινοι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με τον Έλληνα Τεχνικό Διευθυντή να έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον Μιλόγεβιτς ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του τελικού.

Είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά του Σέρβου στο Ηλίας Πούλλος και θεωρούν πως η νέα χρονιά με τις κινήσεις που θα γίνουν θα την βελτιώσει ακόμα καλύτερα.

Από και πέρα στην μεταγραφική λίστα του Νίκου Νταμπίζα βρίσκονται πέρα από παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και κάποιοι παίκτες που παίζουν στην Κύπρο και τους οποίους ξεχώρισε.

Κίνηση δεν έγινε μέχρι στιγμής αφού περιμένει να δει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες τους αφού τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεσμεύονται με συμβόλαια και μπορεί να μην συνεχίσουν και ανάλογα θα κινηθεί για απόκτηση τους.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά τον τελικό της 18ης Μαϊου όταν και επίσημα θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις!