Ομόνοια: Πρώτο μέλημα προπονητής και ξεκαθάρισμα!

{loadposition ba_textlink}

Σε διάστημα τουλάχιστον 20 μερών οι πράσινοι καλούνται αρχικά να κάνουν το ξεκαθάρισμα του ρόστερ ώστε να διαφανεί ποιοι αποχωρούν και ποιοι συνεχίζουν, να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το οποίο είναι το πρώτο μέλημα του Νίκου Νταμπίζα και στην συνέχεια να προχωρήσουν στις προσθήκες.

Οι πράσινοι ξεκινούν και φέτος νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πέραν αυτού θέλουν την Ευρωπαϊκή διάκριση στελεχώνοντας παράλληλα την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο τους πράσινους αλλά και με ένα ικανό τεχνικό ο οποίος θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια με προπονητές που ενδιαφέρουν την Ομόνοια κυρίως από την Ελληνική αγορά με τους Αναστασίου και Βεργέτη να είναι σε πρώτο πλάνο χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος Νταμπίζας δεν ψάχνει και σε άλλη αγορά.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης καλύπτει τα θέλω του Τεχνικού Διευθυντή των πρασίνων αφού έδειξε έργο σε ομάδα με όχι και τόσο μεγάλο προϋπολογισμό όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή την στιγμή.

Ο Νίκος Νταμπίζας σκέφτεται την Γερμανική αλλά και την Ολλανδική αγορά για προπονητή και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα της άλλης βδομάδας όταν θα υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις μετά τις επαφές που θα έχει στο εξωτερικό.

Όσον αφορά το ξεκαθάρισμα από βδομάδας θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στο Ηλίας Πούλλος και τη νέα περίοδο.