Ομόνοια: Πρόβα πριν τον τελικό!

{loadposition ba_textlink}

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κόντρα στην ΑΕΚ και λόγω του ότι αντιμετώπιζε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες όπως ο Ρουσιάς, Φυλακτού, Μπρανέσκου, Όρσουλιτς, Μπεμπέ να πάρουν λεπτά συμμετοχής δείχνοντας παράλληλα την ετοιμότητα τους.

Το κυριότερο ωστόσο ήταν η συμμετοχή του Δημήτρη Χριστοφή στην 11άδα η οποία συνδυάστηκε με γκολ και πολύ καλή εμφάνιση για τον Κύπριο επιθετικό με τον Σέρβο τεχνικό των πρασίνων να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Κόντρα στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αν και θα κρατήσει για τον τελικό κάποιες βασικές του σκέψεις θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ομάδα του με σκοπό να πραγματοποιήσει μια δυνατή προπόνηση ώστε να είναι αγωνιστικά πανέτοιμη.

Σιέρινταν, Σκέμπρι, Μαργκάσα, Ρούνιε αναμένεται να επιστρέψουν στην 11άδα μετά τις ανάσες που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ασίς ο οποίος έδειξε τις προθέσεις του κόντρα στην ΑΕΚ με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε.

Θυμίζουμε απλά πως ο Ρομαρίκ δεν έχει δικαίωνα συμμετοχής αφού θα εκτίσει την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.