Ομόνοια: Χρόνος στις ρεζέρβες από Μιλόγεβιτς!

{loadposition ba_textlink}

Αρχικά ο σημερινός αγώνας να κόντρα στον Απόλλωνα να φύγει χωρίς κάποιο απρόοπτο και το δεύτερο φυσικά ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου! Εάν ο σημερινός αγώνας συνδυαστεί με νίκη τότε θα είναι επιπλέον όφελος για τους πράσινους αφού αυτό ενδεχομένως θα λειτουργήσει ακόμα καλύτερα ψυχολογικά για τους παίκτες ενόψει της 18ης Μαϊου.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται και σήμερα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους βασικούς του παίκτες απλά για ξεμούδιασμα και προπόνηση σε πιο έντονους ρυθμούς ενώ παράλληλα θα αγωνιστούν παίκτες οι οποίοι δεν θεωρούνται βασικές επιλογές.

Ο Χριστοφή πιθανότατα να πάρει και σήμερα χρόνο συμμετοχής ώστε να αυξήσει και το επίπεδο της ετοιμότητας του αφού προέρχεται από μεγάλη αποχή, ο Μπεμπέ επίσης θα πάρει χρόνο όπως επίσης και οι Φυλακτού, Ούρσουλιτς, Ρουσιάς και Μπρανέσκου.

Επέστρεψαν στην αποστολή Μαργκάσα και Ρούνιε που εξέτισαν την τιμωρία τους με τον Ρομαρίκ να είναι απών από τον σημερινό αγώνα αφού εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών λόγω τιμωρίας του από τον Αθλητικό Δικαστή.