Πετεβίνος: «Φιέστα αντάξια του… ΑΠΟΕΛ»

{loadposition ba_textlink}

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Super Sport-fm”:

Για την φιέστα: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε έτσι ώστε να προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο. Βεβαίως, θα είναι μια εκδήλωση που θα στοχεύει στον εορτασμό του 25ου πρωταθλήματος με την συμμετοχή του κόσμου αλλά και των ποδοσφαιριστών με την παραλαβή του πρωταθλήματος και των μεταλλίων».

Για το ότι η απονομή θα γίνει από τον κ. Χάσικο: «Ο κ. Χάσικος ναι, θα κάνει την απονομή των μεταλλίων και του πρωταθλήματος».

Για την απονομή τιμών σε πρώην ποδοσφαιριστές: «Είναι μια φιέστα στην οποία ο ΑΠΟΕΛ θέλει να απονέμει τιμές, παρουσιάζοντας το παρελθόν, το παρών και το μέλλον γιατί στην φιέστα θα συμμετάσχουν και τα 425 παιδιά του ΑΠΟΕΛ μέχρι και την απονομή του τροπαίου. Πέρα από το παρών θα έχουμε ναι και κάποιες τιμητικές βραβεύσεις μεταξύ των οποίων ο Χιώτης και ο Μαντούκα, δύο πρόσωπα πολύ σημαντικά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Δύο σπουδαίες προσωπικότητες, που ο ΑΠΟΕΛ δεν τους είχε απονείμει τις πρέπουσες τιμές λόγω συγκυριών και έχουμε την δυνατότητα την χρονική τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το κάνουμε αυτό αλλά δεν θα είναι οι μόνοι».

Για τον προγραμματισμό: «Το επόμενο 48ωρο θα ήταν σωστό από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τα θέματα προγραμματισμού έξω από το σκηνικό. Υπάρχουν παιδιά τα οποία από την Δευτέρα και μετά θα μπορούν να συζητούν την αποδέσμευση τους από τον ΑΠΟΕΛ ή αν θα τους ανανεωθούν τα συμβόλαια. Δεν θέλουμε να μπούμε σε τέτοιου σκηνικού καταστάσεις γιατί θέλουμε να το γιορτάσουμε. Γίνονται κάποιες συζητήσεις και υπάρχουν κάποια θέματα σε εξέλιξη αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».

Για την προπώληση: «Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος είχαμε αρκετά άτομα που ήταν κάτοχοι διαρκείας και έτσι αναμένουμε και τώρα. Είναι η στιγμή που ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας θα ήθελε να ζήσει άλλωστε από την αρχή της σεζόν».