Πιασμένοι χέρι – χέρι στην εντατική

{loadposition ba_textlink}

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες που τράβηξε ο 21χρονος Chris Minnini από το Οντάριο του Καναδά με τους γονείς του να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι στην εντατική.

Οι γονείς του νεαρού άντρα νοσηλεύτηκαν την ίδια περίοδο στο νοσοκομείο Kingston Hospital, στο Οντάριο του Καναδά.

Η μητέρα του 21χρονου είχε πάθει καρδιακή προσβολή και ο 58χρονος πατέρας του είχε νοσήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά με καρκίνο των πνευμόνων. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διπλανά δωμάτια στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και ο 21χρονος μαζί με τον αδελφό του ήθελαν να φωτογραφίσουν τους γονείς τους μαζί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Independent, ο πατέρας του 21χρονου ζήτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να μεταφερθεί στο ίδιο δωμάτιο με την σύζυγό του, παρόλο που εκείνη ήταν σε κατάσταση καταστολής ενώ και οι δύο βρισκόντουσαν σε μηχανική υποστήριξη. Ο Chris Minnini και ο αδελφός του φωτογράφισαν τις μοναδικά συγκινητικές στιγμές που ο πατέρας του, λίγο πριν πεθάνει, κρατούσε το χέρι της συντρόφου του για να της πει το «τελευταίο αντίο».

Στις 4 Μαΐου ο 58χρονος άντρας έφυγε από την ζωή ενώ η σύζυγός του αναρρώνει στο σπίτι. Όσο για τον λόγο που τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είπε ότι ήθελε να θυμάται πάντα πόσο πολύ αγαπήθηκαν οι γονείς του.

Πηγή: newsbeast.gr