Π.Προδρόμου: “Το ΑΚΕΛ άφησε πίσω του δεκάδες χιλιάδες με μηδέν ευρώ μισθό το μήνα”

{loadposition ba_textlink}

Η ανακοίνωση:

“Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού κατακρίνει σήμερα τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον πρόεδρό μας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου διότι στην Κύπρο του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη νέοι εργάζονται με μισθούς των 800 ευρώ.

Ξεχνά όμως ο κ.Κυπριανού ότι στα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, με τις πολιτικές Χριστόφια-ΑΚΕΛ, το κυρίαρχο φαινόμενο ήταν μηδέν (0) ευρώ μισθός.

Από 12.194 εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο 2008, λέει η Στατιστική Υπηρεσία, άφησαν πίσω τους φεύγοντας, τον Μάρτιο 2013, 42.063 εγγεγραμμένους ανέργους. Δηλαδή 30.000 άνθρωποι και ανάμεσά τους πολλοί νέοι βρέθηκαν επί διακυβερνήσεως ΑΚΕΛ με μηδέν ευρώ μισθό.

Πότε θα καταλάβουν ο κ.Α.Κυπριανού και το ΑΚΕΛ ότι η σημερινή κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ προσπαθούμε να χτίσουμε ξανά στα ερείπια που άφησαν πίσω τους;

Εμείς, πάντως, συνεχίζουμε για να φτιάξουμε τη χώρα μας ξανά. Για να έχουν οι νέοι ελπίδα και προοπτική.

Πότε θα βρουν το θάρρος ο κ.Α.Κυπριανού και το ΑΚΕΛνα αναλάβουν τις ευθύνες για τις πολιτικές τους;

Μίλησε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ για ευθύνες και κάνει κριτική για διαρροή καταθέσεων από την Κύπρο το 2013.
Ωστόσο, ο κ. Άντρος Κυπριανού και το ΑΚΕΛ δεν τολμούν να μιλήσουν ούτε και ποτέ ανέλαβαν την ευθύνη για τις διαρροές 11 δισεκατομμυρίων μέσω του περιβόητου ELA που μας φόρτωσαν.
Δεν μας λέει το ΑΚΕΛ για 11.000 εκατομμύρια ευρώ που διέρρευσαν από το τραπεζικό σύστημα εξαιτίας της ασυγχώρητης απραξίας του κ. Δημήτρη Χριστόφια, όπως ομολόγησε ο Πανίκος Δημητριάδης, προκειμένου να γίνουν εκλογές, να αφήσουν πίσω κατεστραμένη τη χώρα και να αναλάβουν την αναστύλωση οι επόμενοι…
Ας τολμήσει έστω μια φορά ο κ.Άντρος Κυπριανού να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της ζημιάς που προκάλεσαν οι πολιτικές τους. Ας βρει επιτέλους το ΑΚΕΛ το θάρρος για την αλήθεια και μετά θα μιλήσουμε και για άλλα.
Εμείς, στο μεταξύ, συνεχίζουμε, για να φτιάξουμε ξανά αυτή τη χώρα.”