ΔΗΣΥ: “Ψήφος στην αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας η απόφαση Κομισιόν”

{loadposition ba_textlink}

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να τερματίσει τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος αποτελεί «ψήφο στην αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας» και μια ακόμη επιβεβαίωση για την καλή πορεία της χώρας μας, λέει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Προδρόμου λέει ότι η απόφαση ενισχύει την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας και καταγράφει την επιστροφή στην ομαλότητα και σε μια πορεία ανάπτυξης.

Αυτές τις κατακτήσεις, μέσα από τις προσπάθειες του λαού μας, πρέπει να τις διαφυλάξουμε, λέει και προσθέτει ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά αλόγιστες πολιτικές και κακοδιαχείριση.

«Αυτή την πορεία πρέπει να διαφυλάξουμε και στις εκλογές την Κυριακή, με ψήφο στον Δημοκρατικό Συναγερμό που αποτελεί εγγύηση ότι η Κυβέρνησή μας θα συνεχίσει με τις σωστές πολιτικές» συμπληρώνει.

Ως προς τις επισημάνσεις της Κομισιόν για μεταρρυθμίσεις του δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενθάρρυνση των επενδύσεων και άλλες, ο κ. Προδρόμου λέει ότι κρατώντας τις σωστές αλλαγές που έγιναν, προχωράμε και στις υπόλοιπες που χρειάζεται η χώρα.

Πηγή: KYΠΕ