Σέρινταν: «Αν χάσουμε, οι οπαδοί θα μας κάνουν να το καταλάβουμε»

{loadposition ba_textlink}

Αναλυτικά όσα είπε στο «The42»:
«Αν έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, οι οπαδοί θα έρθουν στην προπόνηση και θα μας κάνουν να το καταλάβουμε».

«Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι στην Κύπρο. Στα μεγάλα παιχνίδια μπορεί να ασκούν μεγάλη επιρροή και αν χάσουμε, θα μας κάνουν να το αντιληφθούμε…».

«Πιστεύω ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο είναι υποτιμημένο. Οι πρώτες 5-6 ομάδες είναι σε καλό επίπεδο, αν και ο ρυθμός είναι πιο αργός εδώ. Υπάρχουν παίκτες στο τέλος της καριέρας τους, ίσως όχι μεγάλα ονόματα αλλά με πλούσιες εμπειρίες στην Ευρώπη».

«Από τον Ιανουάριο είμαι συνεχώς στην ενδεκάδα και έχω εμπλακεί σε πολλά γκολ. Το να παίζω 90άλεπτα με βοηθά. Πριν έπαιζα 15-20 λεπτά. Δεν το πολυσκεφτόμουν πριν, αλλά είναι πλέον προφανές πως όσο περισσότερο βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο, τόσο μεγαλύτερη επιρροή μπορείς να ασκήσεις».

«Δεν είχα στο μυαλό μου να παίξω στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να καταλάβω παίκτες που λένε όχι στο εξωτερικό, ειδικά αν παίζεις σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους ή μία θέση στην Ευρώπη».

«Δεν είναι δική μου απόφαση, εγώ απλά πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω, μόνο έτσι μπορώ να ασκήσω πίεση. Ίσως δεν είμαι ο τύπος του παίκτη που θέλει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος δεν αλλάζει ιδιαίτερα την ομάδα».